Відбивні зі свинини в паніровці виходять настільки смачними і соковитими всередині, що цілком можуть стати одним з улюблених страв у повсякденному раціоні. Самі по собі відбивні виходять поживними і поживними, а хрустка скоринка виглядає дуже апетитно. Таке блюдо припаде до смаку всім членам сім’ї.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 200 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати відбивні зі свинини на сковороді в паніровці, свинину ретельно промиваємо та нарізаємо невеликими порційними шматочками. Оптимальна товщина нарізаного м’ясо приблизно 1 см. Якщо м’ясо з морозилки, попередньо його розморозьте.
Спеціальним молотком слід відбити кожен шматочок свинини. Не перестарайтеся, відбивати м’ясо на всю силу не варто, інакше воно втратить соковитість в процесі обсмажування.
Змішайте сіль і мелений перець. Потім натріть цією сухою сумішшю з двох сторін кожен шматок свинини. Залишаємо м’ясо на 10 хвилин.
Після цього опускаємо відбивні в панірувальних сухарях.
Курячі яйця вбиваємо в окрему ємність, збиваємо виделкою і потім мачає кожен шматок м’яса в яєчної суміші.
Далі м’ясо знову необхідно обваляти в сухарях.
На розігріту сковороду з олією викладаємо відбивні, обсмажуємо на повільному вогні (так м’ясо більш рівномірно приготується як всередині, так і зовні).
Коли одна сторона обсмажиться до золотистої скоринки, м’ясо перевертаємо і обсмажуємо другу сторону.
Відбивні зі свинини в паніровці готові! Вони ідеально доповнять будь-який гарнір.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді