Відбивні зі свинини в паніровці виходять настільки смачними і соковитими всередині, що цілком можуть стати одним з улюблених страв у повсякденному раціоні. Самі по собі відбивні виходять поживними і поживними, а хрустка скоринка виглядає дуже апетитно. Таке блюдо припаде до смаку всім членам сім’ї.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Сухарі панірувальні – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 200 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати відбивні зі свинини на сковороді в паніровці, свинину ретельно промиваємо та нарізаємо невеликими порційними шматочками. Оптимальна товщина нарізаного м’ясо приблизно 1 см. Якщо м’ясо з морозилки, попередньо його розморозьте.

Спеціальним молотком слід відбити кожен шматочок свинини. Не перестарайтеся, відбивати м’ясо на всю силу не варто, інакше воно втратить соковитість в процесі обсмажування.

Змішайте сіль і мелений перець. Потім натріть цією сухою сумішшю з двох сторін кожен шматок свинини. Залишаємо м’ясо на 10 хвилин.

Після цього опускаємо відбивні в панірувальних сухарях.

Курячі яйця вбиваємо в окрему ємність, збиваємо виделкою і потім мачає кожен шматок м’яса в яєчної суміші.

Далі м’ясо знову необхідно обваляти в сухарях.

На розігріту сковороду з олією викладаємо відбивні, обсмажуємо на повільному вогні (так м’ясо більш рівномірно приготується як всередині, так і зовні).

Коли одна сторона обсмажиться до золотистої скоринки, м’ясо перевертаємо і обсмажуємо другу сторону.

Відбивні зі свинини в паніровці готові! Вони ідеально доповнять будь-який гарнір.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді