Відбивні з курячого стегна в клярі є прекрасним варіантом вечері, приготування якого не вимагає особливих кулінарних навичок. Крім того, це блюдо відрізняється ситністю. Таку відбивну можна подавати окремо, а можна разом з улюбленим гарніром.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні з курячого стегна в клярі. Вимийте куряче філе під проточною водою і наріжте скибочками примірної товщиною в один сантиметр.

Беремо кухонний молоток і відбиваємо шматочки курячого філе з обох сторін.

Приступимо до приготування кляра. В окрему миску вбиваємо два яйця, додаємо туди сіль і спеції, ретельно перемішуємо.

На плоску тарілку висипаємо борошно.

Шматочки курячого філе необхідно спочатку обваляти в борошні, потім занурити в кляр і знову в борошно. Після цього відбивна відправляється на попередньо розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.

Кожна відбивна повинна просмажиться з обох боків до утворення золотистої скоринки.

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні на сковороді