М’ясо, приготоване без кляру, вбирає в себе менше олії, а отже, буде більш легким для нашого шлунка. Відбивні зі свинини за цим рецептом виходять дуже смачними і соковитими, смажити їх треба під кришкою на великому вогні.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свинина – 800 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.

Процес приготування:

Готувати відбивні зі свинини на сковороді без кляру просто! Зачистите м’ясо від пленочек і наріжте пластами шириною 1,5 сантиметра.


Кожен шматок відбийте молоточком. Змастіть його з двох сторін сіллю і перцем. Складіть відбивні стопкою один на одного і залиште на 20 хвилин, нехай м’ясо просочиться спеціями.

Для смаження відбивних візьміть сковорідку з товстими стінками, розігрійте її і влийте соняшникову олію.

Викладіть на сковорідку відбивні в один шар, накрийте кришкою і смажте 7-9 хвилин з одного боку, поки м’ясо не побіліє.

Потім переверніть м’ясо, знову накрийте кришкою і смажте 7-9 хвилин. Завдяки сильного вогню відбивні залишаться дуже соковитим всередині.

Готові відбивні зніміть зі сковороди і подавайте до столу гарячими разом з улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді