М’ясо, приготоване без кляру, вбирає в себе менше олії, а отже, буде більш легким для нашого шлунка. Відбивні зі свинини за цим рецептом виходять дуже смачними і соковитими, смажити їх треба під кришкою на великому вогні.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свинина – 800 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати відбивні зі свинини на сковороді без кляру просто! Зачистите м’ясо від пленочек і наріжте пластами шириною 1,5 сантиметра.
Кожен шматок відбийте молоточком. Змастіть його з двох сторін сіллю і перцем. Складіть відбивні стопкою один на одного і залиште на 20 хвилин, нехай м’ясо просочиться спеціями.
Для смаження відбивних візьміть сковорідку з товстими стінками, розігрійте її і влийте соняшникову олію.
Викладіть на сковорідку відбивні в один шар, накрийте кришкою і смажте 7-9 хвилин з одного боку, поки м’ясо не побіліє.
Потім переверніть м’ясо, знову накрийте кришкою і смажте 7-9 хвилин. Завдяки сильного вогню відбивні залишаться дуже соковитим всередині.
Готові відбивні зніміть зі сковороди і подавайте до столу гарячими разом з улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді