В даному рецепті вам пропонується приготувати відбивні зі свинини з грибами на сковорідці. Страва готується швидше, ніж в духовці, і до того ж м’ясо буде з хрусткою скоринкою. Найкраще для таких відбивних підходить свиняча вирізка. Фарширувати їх будемо консервироваными печерицями і запечемо під сиром.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свиняча вирізка – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Печериці консервовані – 1 банка
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування відбивних зі свинини на сковороді з грибами смачний! М’ясо нарізаємо впоперек волокон на шматочки товщиною в 1 см. Кожен шматочок отбивам молоточком, як для звичайних відбивних, і посипаємо його сіллю і спеціями за смаком.
Добре розігріваємо сковорідку з олією і обсмажуємо в ньому відбивні до золотистої скоринки з обох сторін. Смажимо на великому вогні. Обсмажене м’ясо зі сковорідки не знімаємо.
Цибулини чистимо від луски і нарізаємо тонкими чверть кільцями. Відкриваємо баночку з грибами і зливаємо маринад. Печериці нарізаємо на невеликі шматочки. Гриби з цибулею обсмажуємо на іншій сковорідці.
Отриману грибну начинку рівномірно розкладаємо на шматочки м’яса. Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці і посипаємо їм відбивні.
Сковорідку закриваємо кришкою і готуємо відбивні з грибами на маленькому вогні протягом 7 хвилин, поки сир не розплавиться. Приготоване м’ясо розкладаємо на порційні тарілки і на листя салату і подаємо до столу.
Їжте на здоров’я!
Відбивні Відбивні зі свинини з сиром на сковороді Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді