В даному рецепті вам пропонується приготувати відбивні зі свинини з грибами на сковорідці. Страва готується швидше, ніж в духовці, і до того ж м’ясо буде з хрусткою скоринкою. Найкраще для таких відбивних підходить свиняча вирізка. Фарширувати їх будемо консервироваными печерицями і запечемо під сиром.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свиняча вирізка – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Печериці консервовані – 1 банка
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування відбивних зі свинини на сковороді з грибами смачний! М’ясо нарізаємо впоперек волокон на шматочки товщиною в 1 см. Кожен шматочок отбивам молоточком, як для звичайних відбивних, і посипаємо його сіллю і спеціями за смаком.

Добре розігріваємо сковорідку з олією і обсмажуємо в ньому відбивні до золотистої скоринки з обох сторін. Смажимо на великому вогні. Обсмажене м’ясо зі сковорідки не знімаємо.

Цибулини чистимо від луски і нарізаємо тонкими чверть кільцями. Відкриваємо баночку з грибами і зливаємо маринад. Печериці нарізаємо на невеликі шматочки. Гриби з цибулею обсмажуємо на іншій сковорідці.

Отриману грибну начинку рівномірно розкладаємо на шматочки м’яса. Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці і посипаємо їм відбивні.

Сковорідку закриваємо кришкою і готуємо відбивні з грибами на маленькому вогні протягом 7 хвилин, поки сир не розплавиться. Приготоване м’ясо розкладаємо на порційні тарілки і на листя салату і подаємо до столу.

Їжте на здоров’я!

Відбивні Відбивні зі свинини з сиром на сковороді Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді