Для свинячих відбивних бажано вибрати филейное м’ясо довгастої форми. Завдяки паніровці з яєць та борошна, страва смачна навіть без хліба і гарніру. А до отбивным приготуємо часниковий соус з кропом, завдяки якому вони будуть ще смачніше.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа для свинини – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Для соусу: –
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – 150 гр.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт відбивних зі свинини в паніровці простий у приготуванні! Борошно просійте в плоску широку тарілку. Яйця збийте виделкою окремо, додайте сіль і перець. М’ясо наріжте тонкими шматками і відбийте молотком, обгорнувши харчовою плівкою. Натріть шматки м’яса приправою для свинини, і якщо в ній немає солі – посоліть.
Розігрійте сковороду з олією. Шматок м’яса умочіть в борошні.
Перекладіть в тарілку з яйцями і переверніть, щоб кляр був по всій площі.
Покладіть відбивні на сковороду і смажте на повільному вогні до красивої золотої скоринки. Укладіть поруч стільки шматків, скільки вміщує сковорода, переверніть на другий бік і теж прожарте.
Викладайте готові відбивні один на одного в тарілку.
майонез видавити очищений часник і розмішайте.
Кріп помийте, подрібніть і покладіть в соус, перемішайте.
Подавайте відбивні гарячими, а соус – в окремому соуснику, щоб кожен бажаючий міг взяти скільки хочеться.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді