М’які і соковиті всередині за рахунок помідора і майонезній прошарку, відбивні запікаються під сирною шапкою в духовці. Для їх приготування не потрібно володіти особливими навиками, і продукти для таких відбивних доступні. Для відбивних краще використовувати шийну частину свинини або карбонад.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Свиняча шия або Свиняча лопатка – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – 1 пучок
  • Листовий салат – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт відбивних зі свинини в духовці з помідорами і сиром простий у приготуванні! Свинину промийте під холодною водою і обсушити паперовою серветкою. Наріжте на однакові шматки. Посоліть і поперчіть. Оберніть шматки по черзі харчовою плівкою і відбийте молоточком з двох сторін спочатку стороною з зубцями, а потім більш плоскою. Дно противеня змастіть вершковим маслом. Цибулю очистіть, наріжте кубиками і усыпьте деко. На нього викладіть м’ясо одним шаром.

Кожен шматок покрийте тонко майонезом. Помідори розріжте навпіл і наріжте скибочками. Покладіть по 1-2 на кожний шматок м’яса.

Вимийте і дрібно порубаєте кріп. Посипте зеленню шар помідорів, укладіть шапкою терті на середній тертці сир.

Розігрійте духовку і поставте деко з м’ясом на 30 хвилин при 180 градусах. Ароматні й соковиті відбивні подавайте до столу гарячими, виклавши на листя салату і прикрасивши свіжою зеленню і овочами.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і майонезом в духовці Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці