Відбивні зі свинини в сухарній паніровці – це дуже швидке в приготуванні домашнє блюдо, воно подобається всім за свій дуже ніжний і соковитий м’ясний смак, а також і за хрустку скоринку. Такими відбивними можна швидко і практично нагодувати всю родину, особливо якщо на гарнір подати зелений горошок і картопляне пюре.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Свинина – 600 гр.
- Яйце – 3 – 4 шт.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні зі свинини в панірувальних сухарях. Обмийте і обсушіть свинину, наріжте її порційними шматками трохи менше 1 см завтовшки. Краще всього для відбивних використовувати свіжу охолоджену молоду свинину, ошийок, корейку або вирізку.
Трохи з кожної сторони відбийте свинину.
Замаринуйте м’ясо в суміші солі і перцю (або ж додайте приправи до м’яса), нехай полежить так близько чверті години і просочиться.
Потім шматки свинини обваляйте в сухарях з усіх боків.
розбийте Яйця виделкою, умочіть м’ясо в збиті яйця.
Знову обваляйте м’ясо в сухарях, щоб паніровка була більш міцною.
Нагрійте масло в сковороді, смажте на середньому вогні відбивні з одного боку під кришкою.
Переверніть і обсмажте до готовності відбивні з другої сторони.
Соковиті відбивні з хрусткою скоринкою їжте гарячими з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді