Готувати в хлібопічці – справжнє задоволення! З неї й паски пекти просто і можна нескінченно експериментувати. Рецепт вологих пасок під силу кожній господині, адже тісто підходить вже під час випічки і під дією температури! Дуже смачно і апетитно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сухі дріжджі – 2.5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Лимонний сік – 50 мл
  • Ізюм – 80 гр.

Процес приготування:

Як приготувати вологий паску в хлібопічці? На дно глибокої ємності засипаємо сухі дріжджі і змішуємо їх з борошном.

Потім додаємо яйця, цукор, топлене масло і лимонний сік.

Родзинки розм’якшуємо, для цього заливаємо його окропом і настоюють 10 хв. Зливаємо воду. Додаємо родзинки в тісто і замішуємо його.

Перекладаємо тісто в хлібопічку. Вибираємо на дисплеї розмір L, а в програмах “Дієтичний хліб з родзинками».

Приємного апетиту!

Великодні паски без молока Вологі великодні паски паска з родзинками в хлібопічці Паски з начинкою великодні паску класичний Повітряні великодні паски Святковий стіл на Великдень