Готувати в хлібопічці – справжнє задоволення! З неї й паски пекти просто і можна нескінченно експериментувати. Рецепт вологих пасок під силу кожній господині, адже тісто підходить вже під час випічки і під дією температури! Дуже смачно і апетитно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сухі дріжджі – 2.5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Лимонний сік – 50 мл
- Ізюм – 80 гр.
Процес приготування:
Як приготувати вологий паску в хлібопічці? На дно глибокої ємності засипаємо сухі дріжджі і змішуємо їх з борошном.
Потім додаємо яйця, цукор, топлене масло і лимонний сік.
Родзинки розм’якшуємо, для цього заливаємо його окропом і настоюють 10 хв. Зливаємо воду. Додаємо родзинки в тісто і замішуємо його.
Перекладаємо тісто в хлібопічку. Вибираємо на дисплеї розмір L, а в програмах “Дієтичний хліб з родзинками».
Приємного апетиту!
Великодні паски без молока Вологі великодні паски паска з родзинками в хлібопічці Паски з начинкою великодні паску класичний Повітряні великодні паски Святковий стіл на Великдень