Ошатна і пряна закуска з томатів може бути приготована до найближчого обіду або заготовлена для тривалого зберігання. Для того, щоб це блюдо вийшло, краще використовувати солодкі м’ясисті помідори, не містять багато соку.
Інгредієнти: на 0.1 л.
- Помідори черрі – 300 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Перець чорний горошок – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати в’ялені помідори в мультиварці? Помідори промийте, просушіть і розріжте навпіл.
Підготуйте горошини перцю. Можна зробити мікс з декількох видів.
Розімніть горошини перцю толкачиком або товкачем в крихту.
На дно чаші покладіть фольгу в 1 шар.
Покладіть помідори розрізом на фольгу.
Посоліть томати їх і посипте приправою і прованськими травами.
З часнику видалити лушпиння і пропустіть через прес. Отриманою кашкою присипте помідори і збризніть маслом. Встановіть режим «Томління» на 7 годин. Періодами відкривайте кришку, щоб виходив пар.
Коли програма видасть звуковий сигнал про закінчення готування, перекладіть томати в ємність для подачі або в банку для зберігання, заливши їх оливковою олією. Страва повинна охолонути до подачі.
Приємного апетиту!
В'ялені помідори В'ялені помідори в олії В'ялені помідори з прованськими травами В'ялені помідори на зиму