В’ялити помідори можна і в духовці, проте дуже зручно це робити в сушилі, наприклад, Ізідрі. Такі томати можна використовувати в салати, борщ, в піцу або як самостійне блюдо, здоровий перекус.


Інгредієнти: на 0.1 л.

  • Помідори свіжі – 5 – 7 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати в’ялені помідори в сушарці Ізідрі. Помідори помити, обсушити Томати з метою в’ялення краще брати злегка недостиглі, більш щільні і не водянисті.

Порізати помідори нетовстими кружечками.

Розкласти томати рівномірно одним шаром по решітці сушарки.

Посолити помідори невеликою кількістю солі.

Встановити температуру 45 градусів, сушити до сухого, але м’якого стану.

Використовувати в’ялені помідори за призначенням.

Приємного апетиту!

В'ялені помідори В'ялені помідори в банках В'ялені помідори в духовці В'ялені помідори на зиму