Яблучне повидло – одна з найсмачніших і найпопулярніших заготовок на зиму. Існує безліч способів його приготування. Але рецепт повидла через м’ясорубку точно стане вашим улюбленим. Таке повидло виходить дуже насиченим, густим і в’язким. Краща начинка для домашньої випічки!


Інгредієнти: на 0.9 л.

  • Яблука – 1 кг
  • Цукор-пісок – 600 гр.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати яблучне повидло через м’ясорубку. Яблука миємо та очищаємо їх від шкірки, нарізаємо на кілька частин, щоб було простіше прокручувати їх через м’ясорубку.

Перекладаємо яблука в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на вогонь і варимо 10 хв.

Потім м’які яблука пропускаємо через м’ясорубку і змішати з цукром.

Знову ставимо каструлю на вогонь і після кипіння, варимо повидло 20-25 хв.

Розливаємо повидло в скляні банки і закатуємо.

Приємного апетиту!

Повидло Повидло з яблук