При думці про приготування повидла представляється трудомісткий і складний процес. Насправді приготування солодкої заготовки на зиму може бути простою, швидкою і приголомшливо смачною.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Яблука – 1 кг
  • Цукор-пісок – 500 – 700 гр.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

Готувати яблучне повидло на зиму легко! Яблука добре помийте і розріжте на 6 часточок кожне. Зніміть шкірку ножем і виріжте серцевину з кісточками.

Складіть підготовлені яблука в каструлю з товстим дном і додайте воду.

Поставте каструлю на середній вогонь і варіть, поки фрукти не розваряться в пюре приблизно 30 хвилин. Потім подрібніть блендером до однорідної кашки.

Всипте в пюре цукор і поставте на малий вогонь і, постійно помішуючи дерев’яною лопаткою, варіть близько 60 хвилин.

Готове гаряче повидло розлийте по сухим стерильним банкам і закупорьте. Залиште охолонути в кімнаті, а після перемістіть на зберігання.

Приємного апетиту!

Повидло Повидло з яблок