Це неймовірно смачне, густе і ароматне повидло! Від такого ласощі без розуму і дорослі і діти. А готувати його зовсім просто, з цим впоратися навіть починаюча господиня!
Інгредієнти: на 1 л.
- Яблука – 1.5 кг
- Цукор-пісок – 600 гр.
- Агар-агар – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати яблучне повидло з агар агаром просто! Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими шматочками і засипаємо їх цукром.
Зверху поливаємо соком половинки лимона. У такому вигляді залишаємо яблука на ніч, щоб вони пустили сік.
Тепер ставимо яблука на вогонь і помішуючи варимо півгодини на помірному вогні.
Коли час вийде, відкладаємо трохи повидла в іншу каструлю, додаємо в неї агар-агар і ставимо на вогонь на 2 хв.
Потім змішуємо цю масу з основною і варимо ще 5 хв.
Розкладаємо повидло по стерилізованим банкам і закатуємо. Перевертаємо банки на кришечки і чекаємо повного остигання.
Приємного апетиту!
Повидло Повидло з яблок