Це неймовірно смачне, густе і ароматне повидло! Від такого ласощі без розуму і дорослі і діти. А готувати його зовсім просто, з цим впоратися навіть починаюча господиня!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Яблука – 1.5 кг
  • Цукор-пісок – 600 гр.
  • Агар-агар – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати яблучне повидло з агар агаром просто! Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими шматочками і засипаємо їх цукром.

Зверху поливаємо соком половинки лимона. У такому вигляді залишаємо яблука на ніч, щоб вони пустили сік.

Тепер ставимо яблука на вогонь і помішуючи варимо півгодини на помірному вогні.

Коли час вийде, відкладаємо трохи повидла в іншу каструлю, додаємо в неї агар-агар і ставимо на вогонь на 2 хв.

Потім змішуємо цю масу з основною і варимо ще 5 хв.

Розкладаємо повидло по стерилізованим банкам і закатуємо. Перевертаємо банки на кришечки і чекаємо повного остигання.

Приємного апетиту!

Повидло Повидло з яблок