Повидло з яблук у шкірці виходить не менш смачним і цікавим, ніж без неї. Ласощі дуже просте в приготуванні, підходить для випічки і десертів.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Яблука – 1,5 кг
  • Цукор-пісок – 3 склянки
  • Оцет яблучний 6% – 100 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Лимонна цедра – 1 шт.

Процес приготування:

Як приготувати повидло з яблук з шкіркою? Для повидла добре використовувати солодкі тверді яблука. Їх ми промиваємо та нарізаємо на дольки, позбавляючись від кісточок. Шматочки фрукта викладаємо в глибоку каструлю.

До яблук вливаємо воду і яблучний оцет. Ретельно перемішуємо.

знімаємо цедру З лимона. Додаємо її в каструлю. Сюди ж висипаємо цукор. Знову перемішуємо вміст.

Ставимо каструлю на вогонь і чекаємо закипання, далі варимо на повільному вогні півтори години. Періодично помішуємо і стежимо, щоб повидло не пригоріло. Після знімаємо з вогню і розливаємо по банках.

Повидло з яблук у шкірці готово!

Повидло Повидло з яблок