Яблучне повидло – це неймовірно ароматне і смачне ласощі! Найкраще для його приготування використовувати кисло-солодкі сорти яблук. Так повидло не буде занадто нудотним. І апетитна солодкість для чаювання готова!
Інгредієнти: на 1 л.
- Яблука – 1 кг
- Цукор-пісок – 800 гр.
- Вода – 500 мл
Процес приготування:
Готувати яблучне повидло з шкіркою легко! Яблука промиваємо водою, розрізаємо на шматочки і очищаємо від насіння.
Перекладаємо яблука в каструлю, додаємо воду і доводимо до кипіння, потім продовжуємо варити 10-15 хв, поки яблука не стануть м’якими.
Зливаємо воду і подрібнюємо масу блендером. Засипаємо цукор і розмішуємо. Ставимо каструлю на плиту і варимо на повільному вогні близько 40 хв
Розливаємо готове повидло в стерилізовані банки і щільно закатуємо.
Приємного апетиту!
Повидло Повидло з яблок