Приготувати домашній бешбармак зі свининою зможе навіть не дуже досвідчений кулінар. Страва вимагає лише вашої уваги і послідовного виконання дій. Спробуйте популярний і цікавий рецепт.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Свинина – 1 кг
- Локшина для бешбармака – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Зелень – 1 пучок
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати бешбармак з свинини в домашніх умовах? Заливаємо свинину холодною водою і ставимо на плиту. Після кипіння, додаємо в бульйон сіль, перець, лаврове листя і одну очищену від лушпиння цибулину. Продовжуємо варити ще 40 хвилин.
Після того, як м’ясо стане м’яким, дістаємо його з каструлі і нарізаємо на дрібні шматочки.
Гарячий бульйон проціджуємо і ошпарюємо в ньому залишилися цибулини, попередньо нарізані тонкими кільцями.
Після цибулі відварюємо в киплячому бульйоні локшину для бешбармака до повної готовності.
Тепер варену локшину викладаємо на велику плоску тарілку, наступним шаром м’ясо і ошпарений цибулю. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо разом з бульйоном в окремій тарілці. Приємного апетиту!
Бешбармак Бешбармак з готової локшиною Бешбармак з свинини Бешбармак класичний