Приготувати домашній бешбармак зі свининою зможе навіть не дуже досвідчений кулінар. Страва вимагає лише вашої уваги і послідовного виконання дій. Спробуйте популярний і цікавий рецепт.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Свинина – 1 кг
  • Локшина для бешбармака – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Зелень – 1 пучок
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати бешбармак з свинини в домашніх умовах? Заливаємо свинину холодною водою і ставимо на плиту. Після кипіння, додаємо в бульйон сіль, перець, лаврове листя і одну очищену від лушпиння цибулину. Продовжуємо варити ще 40 хвилин.

Після того, як м’ясо стане м’яким, дістаємо його з каструлі і нарізаємо на дрібні шматочки.

Гарячий бульйон проціджуємо і ошпарюємо в ньому залишилися цибулини, попередньо нарізані тонкими кільцями.

Після цибулі відварюємо в киплячому бульйоні локшину для бешбармака до повної готовності.

Тепер варену локшину викладаємо на велику плоску тарілку, наступним шаром м’ясо і ошпарений цибулю. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо разом з бульйоном в окремій тарілці. Приємного апетиту!

Бешбармак Бешбармак з готової локшиною Бешбармак з свинини Бешбармак класичний