Представляємо вашій увазі пікантну закуску, приготування якої не потребує великої кількості часу. Всі інгредієнти, необхідні для приготування кабачків по-корейськи, ви без праці знайдете у своєму холодильнику.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Кабачки – 2,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 500 гр.
  • Морква – 500 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Оцет столовий 9% – 150 мл
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа для корейської моркви – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати кабачки по-корейськи в домашніх умовах? Вимийте стиглий кабачок, очистіть його від шкірки. Якщо ви взяли молодий кабачок, то його можна просто помити.

Далі натираємо кабачок на спеціальній тертці, призначеної для приготування моркви по-корейськи. Ті ж маніпуляції виробляємо і з морквою.

Очищаємо цибулю та нарізаємо півкільцями. Всі отримані інгредієнти викладаємо у велику миску.

Займемося маринадом. В окремій мисці змішуємо сіль, оцет, рослинне масло і приправу для моркви по-корейськи. Все перемішуємо.

Подрібнені овочі необхідно залити маринадом, перемішати і ,накривши плівкою, залишити на пару годин.

Наступний крок – заповніть банки замаринувати овочами до самих країв.

Банки закручуємо кришками і ставимо в каструлю з киплячою водою.

Включаємо великий вогонь і чекаємо п’ятнадцять хвилин.

Гострий салат з кабачків на зиму Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Консервовані кабачки Салати з кабачків на зиму