Представляємо вашій увазі пікантну закуску, приготування якої не потребує великої кількості часу. Всі інгредієнти, необхідні для приготування кабачків по-корейськи, ви без праці знайдете у своєму холодильнику.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Кабачки – 2,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 500 гр.
- Морква – 500 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Оцет столовий 9% – 150 мл
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа для корейської моркви – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати кабачки по-корейськи в домашніх умовах? Вимийте стиглий кабачок, очистіть його від шкірки. Якщо ви взяли молодий кабачок, то його можна просто помити.
Далі натираємо кабачок на спеціальній тертці, призначеної для приготування моркви по-корейськи. Ті ж маніпуляції виробляємо і з морквою.
Очищаємо цибулю та нарізаємо півкільцями. Всі отримані інгредієнти викладаємо у велику миску.
Займемося маринадом. В окремій мисці змішуємо сіль, оцет, рослинне масло і приправу для моркви по-корейськи. Все перемішуємо.
Подрібнені овочі необхідно залити маринадом, перемішати і ,накривши плівкою, залишити на пару годин.
Наступний крок – заповніть банки замаринувати овочами до самих країв.
Банки закручуємо кришками і ставимо в каструлю з киплячою водою.
Включаємо великий вогонь і чекаємо п’ятнадцять хвилин.
Гострий салат з кабачків на зиму Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Консервовані кабачки Салати з кабачків на зиму