Ніжні пікантні кабачки по-корейськи стануть вашим улюбленим салатом. Для цього рецепта відберіть молоді невеликого розміру овочі. Перед тим, як перейти до приготування салату, замочіть овочі у воді, так овочі залишаться хрусткими і соковитими.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Кабачки – 2.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Морква – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 кг
  • Масло олію – 200 мл
  • Часник – 200 гр.
  • Оцет столовий 9% – 150 мл
  • Цукор-пісок – 210 гр.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Приправа для корейської моркви – 20 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з кабачків по-корейськи на зиму. Кабачки, помийте і залиште в холодній воді на 1 годину. Потім обсушити паперовими рушниками, очистіть шкірку і наріжте тонкими кружечками.

Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте м’якоть соломкою.

Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. Перекладіть всі овочі у велику ємність, додайте подрібнений часник, влийте оцет, всипте сіль, цукор і приправи.

Рослинна олія розігрійте і влийте гарячим до овочів, добре перемішайте. Накрийте миску чистим рушником і залиште салат при кімнатній температурі на 3 години. За цей час вони пустять сік і замаринуются.

Через час добре перемішайте салат, розкладіть його по чистим сухим банкам, прикрийте стерилізованими кришками. Стерилізуйте банки з салатом 15-30 хвилин в киплячій воді.

Загорніть банки кришками, вкрийте чим-небудь теплим і, коли закачування повністю охолонуть, приберіть їх в прохолодне місце.

Приємного апетиту!

Салат з кабачків з цибулею на зиму Салат з моркви на зиму Салат з перцю і моркви на зиму Салат з перцю і часнику на зиму Салат з перцю пальчики оближеш на зиму Салат з цибулі і моркви на зиму Салати без помідорів на зиму Салати з кабачків на зиму