Як приготувати лагман в мультиварці в домашніх умовах? Лагман в мультиварці приготувати ще простіше, ніж у казані або каструлі. Достатньо лише виконати послідовність кроків і дати техніці добре згасити інгредієнти в спеціальному режимі. Спробуйте рецепт для вашого обіду!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Локшина для лагмана – 500 гр.
  • Квасоля стручкова – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 2.5 склянки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати лагман в мультиварці в домашніх умовах? Заздалегідь розморожуємо свинину, потім промиваємо її під водою. М’ясо краще всього вибирати жирне для отримання більш наваристого бульйону.

Підготовлене м’ясо нарізаємо на невеликі шматочки рівні за розміром.

Дрібно і тонко нарізаємо очищений ріпчасту цибулю.

Далі подрібнюємо моркву.

стручкової квасолі відрізаємо хвостики. Занадто довгі шматочки розламуємо на 2-3 частини.

Включаємо режим «смаження» в мультиварці. Наливаємо в чашу масло і викладаємо в неї свинину. Готуємо близько 5 хвилин.

Після легкого обсмажування додаємо до м’яса цибулю і моркву. Розмішуємо і готуємо ще 3 хвилини.

Викладаємо в блюдо томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин.

Наступним кроком викладаємо стручкову квасолю.

Заливаємо вміст водою. Додаємо сіль, зіру і подрібнену зелень. Закриваємо кришкою і вмикаємо режим гасіння на 30 хвилин.

Потім додаємо горошини чорного перцю, очищений часник і лаврове листя. Тушкуємо ще 30 хвилин.

В цей час кип’ятимо каструлю з підсоленою водою.

Занурюємо в окріп локшину і відварюємо до готовності.

Відкидаємо макаронні вироби на друшляк і розкладаємо по порційних тарілках.

В локшині викладаємо готовий лагман і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман з свинини Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини класичний Лагман класичний