Як приготувати лагман в мультиварці в домашніх умовах? Лагман в мультиварці приготувати ще простіше, ніж у казані або каструлі. Достатньо лише виконати послідовність кроків і дати техніці добре згасити інгредієнти в спеціальному режимі. Спробуйте рецепт для вашого обіду!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Локшина для лагмана – 500 гр.
- Квасоля стручкова – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 2.5 склянки
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Зелень – за смаком
- Зіра – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати лагман в мультиварці в домашніх умовах? Заздалегідь розморожуємо свинину, потім промиваємо її під водою. М’ясо краще всього вибирати жирне для отримання більш наваристого бульйону.
Підготовлене м’ясо нарізаємо на невеликі шматочки рівні за розміром.
Дрібно і тонко нарізаємо очищений ріпчасту цибулю.
Далі подрібнюємо моркву.
стручкової квасолі відрізаємо хвостики. Занадто довгі шматочки розламуємо на 2-3 частини.
Включаємо режим «смаження» в мультиварці. Наливаємо в чашу масло і викладаємо в неї свинину. Готуємо близько 5 хвилин.
Після легкого обсмажування додаємо до м’яса цибулю і моркву. Розмішуємо і готуємо ще 3 хвилини.
Викладаємо в блюдо томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин.
Наступним кроком викладаємо стручкову квасолю.
Заливаємо вміст водою. Додаємо сіль, зіру і подрібнену зелень. Закриваємо кришкою і вмикаємо режим гасіння на 30 хвилин.
Потім додаємо горошини чорного перцю, очищений часник і лаврове листя. Тушкуємо ще 30 хвилин.
В цей час кип’ятимо каструлю з підсоленою водою.
Занурюємо в окріп локшину і відварюємо до готовності.
Відкидаємо макаронні вироби на друшляк і розкладаємо по порційних тарілках.
В локшині викладаємо готовий лагман і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман з свинини Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини класичний Лагман класичний