Солити ікру будинку дуже просто, а результат виходить приголомшливим. Смачна і ароматна ікра порадує гостей і домашніх. Страви з неї виходять приголомшливі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 1,5 л
- Сіль – 2 ст. л.
- Ікра горбуші – 300 гр.
- Масло рослинне – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як швидко розібрати і засолити ікру горбуші? Кип’ятимо воду приблизно 1-1,5 л. і даємо їй трохи охолонути.
Додаємо у воду сіль і розмішуємо до повного охолодження.
Перекладаємо в неї ікру в плівці і віночком акуратно розмішуємо. Ястика легко відокремитися від ікринок і залишиться на віночку.
Залишаємо ікру в солоній воді на 15 хв.
Зливаємо воду і даємо ікрі підсохнути на паперових рушниках.
Перекладаємо ікру в банку і додаємо рослинне масло.
Приємного апетиту!
Солона ікра Як засолити ікру горбуші в домашніх умовах Як солити червону ікру