Солити ікру будинку дуже просто, а результат виходить приголомшливим. Смачна і ароматна ікра порадує гостей і домашніх. Страви з неї виходять приголомшливі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 1,5 л
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Ікра горбуші – 300 гр.
  • Масло рослинне – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як швидко розібрати і засолити ікру горбуші? Кип’ятимо воду приблизно 1-1,5 л. і даємо їй трохи охолонути.

Додаємо у воду сіль і розмішуємо до повного охолодження.

Перекладаємо в неї ікру в плівці і віночком акуратно розмішуємо. Ястика легко відокремитися від ікринок і залишиться на віночку.

Залишаємо ікру в солоній воді на 15 хв.

Зливаємо воду і даємо ікрі підсохнути на паперових рушниках.

Перекладаємо ікру в банку і додаємо рослинне масло.

Приємного апетиту!

Солона ікра Як засолити ікру горбуші в домашніх умовах Як солити червону ікру