Засолити горбушу в домашніх умовах за дві години цілком можливо. Візьміть на замітку популярний і простий рецепт. Здивуйте близьких несподіваною і смачною холодною закускою.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Горбуша – 1 кг
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Сіль – 90 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 800 мл

Процес приготування:

Як швидко засолити горбушу за 2 години? При необхідності розморожуємо горбушу, очищаємо її від зайвих деталей і промиваємо в холодній воді.

Далі рибу нарізаємо на маленькі шматочки. Це необхідно для того, щоб продукт як можна швидше засолился.

Кип’ятимо воду, розчиняємо в ній сіль з цукром і після даємо їй охолонути. Можна до кімнатної температури.

В зручну ємність викладаємо горбушу, посипаємо її меленим перцем за смаком і заливаємо підготовленою водою. Ставимо в холодильник на 2 години.

Після готовності шматочки червоної риби дістаємо з розсолу, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу!

горбуша Солона горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити червону рибу в домашніх умовах