Засолити горбушу в домашніх умовах за дві години цілком можливо. Візьміть на замітку популярний і простий рецепт. Здивуйте близьких несподіваною і смачною холодною закускою.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Горбуша – 1 кг
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Сіль – 90 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 800 мл
Процес приготування:
Як швидко засолити горбушу за 2 години? При необхідності розморожуємо горбушу, очищаємо її від зайвих деталей і промиваємо в холодній воді.
Далі рибу нарізаємо на маленькі шматочки. Це необхідно для того, щоб продукт як можна швидше засолился.
Кип’ятимо воду, розчиняємо в ній сіль з цукром і після даємо їй охолонути. Можна до кімнатної температури.
В зручну ємність викладаємо горбушу, посипаємо її меленим перцем за смаком і заливаємо підготовленою водою. Ставимо в холодильник на 2 години.
Після готовності шматочки червоної риби дістаємо з розсолу, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу!
горбуша Солона горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити червону рибу в домашніх умовах