Соковита і горбуша солона виходить при використанні рослинного масла. Спробуйте цікавий рецепт для домашнього меню. Закуска не тільки прикрасить і різноманітить ваш стіл, але і порадує близьких яскравим смаком.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Філе горбуші – 800 гр.
  • Сіль – 60 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 250 мл

Процес приготування:

Як смачно засолити горбушу шматочками в олії? Заздалегідь розморожене і очищене філе горбуші нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо інгредієнт в глибоку тарілку і засипаємо його сіллю.

Потім додаємо спеції за смаком. Можна використовувати суміш перців.

Розмішуємо вміст і ставимо в холодильник на 1 годину.

Коли риба в холодильнику пустить сік, заллємо її рослинним маслом. Знову розмішуєм і залишимо вже на 12 годин.

Солоні шматочки горбуші в маслі можна подавати до столу, доповнивши лимоном та зеленню. Готово!

горбуша Солона Страви з риби Суха засолювання горбуші Як засолити горбушу в маслі Як засолити червону рибу в домашніх умовах