Пакети для заморозки полуниці повинні бути цілими, без сторонніх запахів, чистими і сухими. Після промивання, ягодам обов’язково треба дати обсохнути, щоб при заморожуванні не з’явилася крижана кірка.
Інгредієнти: на 0.7 л.
- Полуниця – 1 кг
- Цукор-пісок – 300 гр.
Процес приготування:
Як заморозити полуницю з цукром в пакеті? Для заморозки полуниці по даному рецепту підійдуть ягоди великого розміру, соковиті і мягковатые. Головне, щоб не траплялися гнилі або пошкоджені птахами клубничины. Після промивання, ягоди потрібно перекласти в друшляк і обсушити. Потім видалити всі плодоніжки.
Готову полуницю перекладаємо в блендер і подрібнюємо. Повинно вийти пюре.
Тепер додаємо 300 грамів цукру і знову перетираємо масу, щоб одержати однорідну суміш.
Готове ласощі перекладаємо в чисті контейнери, дно яких устеляємо харчовою плівкою. Потім ставимо ємності в морозилку і чекаємо на 4 години, поки маса не застигне.
Коли пройде певна кількість часу, дістаємо заморожені брикети з морозильної камери і звільняємо від харчової плівки. Перекладаємо їх у пакети і відправляємо назад у морозилку.
Смачного!