Будь-яка риба сімейства лососевих підходить для засолювання в домашніх умовах. На відміну від горбуші і кети форель виходить не такий сухий. Тому з цією рибою бутерброди виходять особливо смачними.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Форель – 600 – 700 гр.
  • Сіль – 30 гр.
  • Цукор-пісок – 10 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як засолити форель для бутербродів смачно в домашніх умовах? Форель помийте, очистіть від луски, відріжте хвіст, голову і плавники. Зробіть надріз вздовж хребта і розділите рибу на дві половинки, видаліть кістки.

Змішайте сіль, цукор, сухі спеції.

Для засолювання форелі візьміть скляну або пластикову ємність, просыпьте її сіллю. Форель натріть пряною сумішшю з обох сторін і викладіть в ємність.

Щоб форель краще просолились, встановіть на неї прес. Поставте рибу на 1-2 дні в холодильник.

Обтрусіть зайву сіль, промивати рибу не рекомендується. Наріжте форель тонкими скибочками і зробіть смачні бутерброди.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах