Заморожену горбушу можна засолити по простому і швидкому домашнім рецептом. Здивуйте близьких апетитною і оригінальною холодною закускою. Підходить для святкового столу.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Сіль – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Суміш перців – 2 ч. л.

Процес приготування:

Як засолити заморожену горбушу швидко і смачно? Горбушу розморожуємо при кімнатній температурі. Необхідно, щоб тушка повністю розтанула. Для прискорення процесу можна занурити продукт в холодну воду.

Промиваємо рибу, очищаємо від кісточок і поділяємо на невеликі шматочки.

Кип’ятимо необхідну кількість води і розмішуємо в ній сіль з цукром до повного розчинення. Залишаємо остуджуватися.

В цей час шматочки червоної риби посипаємо сумішшю перців і гарненько перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин при кімнатній температурі.

Далі рибу занурюємо у воду з сіллю і цукром. Тримаємо в холодильнику близько 4 годин і прибираємо з розсолу. Готово, закуску можна подавати до столу!

горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити горбушу в розсолі Як засолити червону рибу в домашніх умовах