Ніжне солоне філе форелі – це інгредієнт для великої кількості смачних страв, від простих бутербродів до екзотичних суші. Засолити форель самостійно можна кількома способами, з цього рецепту ви дізнаєтеся, як засолити рибу в олії.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Філе форелі – 0,8 кг
  • Часник – 2 – 4 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 150 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як засолити форель в рослинному маслі шматочками? Тушку форелі помийте, обсушити паперовими рушниками, філе наріжте невеликими шматочками.

Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Кріп вимити, обсушити і дрібно порубаєте ножем.

Шматочки форелі складіть в миску, посоліть, посипте перцем, додайте часник і зелень.

Поставте рибу на 2 години в холодильник, потім дістаньте і залийте рослинним маслом. Ємність закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 12-14 годин.

Подавати на стіл філе форелі можна з ароматним олією, в якій вона солилась.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах