Ніжне солоне філе форелі – це інгредієнт для великої кількості смачних страв, від простих бутербродів до екзотичних суші. Засолити форель самостійно можна кількома способами, з цього рецепту ви дізнаєтеся, як засолити рибу в олії.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Філе форелі – 0,8 кг
- Часник – 2 – 4 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Масло рослинне – 150 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як засолити форель в рослинному маслі шматочками? Тушку форелі помийте, обсушити паперовими рушниками, філе наріжте невеликими шматочками.
Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Кріп вимити, обсушити і дрібно порубаєте ножем.
Шматочки форелі складіть в миску, посоліть, посипте перцем, додайте часник і зелень.
Поставте рибу на 2 години в холодильник, потім дістаньте і залийте рослинним маслом. Ємність закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 12-14 годин.
Подавати на стіл філе форелі можна з ароматним олією, в якій вона солилась.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах