Солити апетитну горбушу сухим способом – це легко. Спробуйте простий і зрозумілий домашній рецепт. Оригінальна закуска прикрасить ваш стіл і різноманітить звичне меню.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Горбуша – 2 шт.
- Сіль – 30 гр.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Гірчиця французька – 30 гр.
- Перець чорний горошок – 1 ч. л.
- Прованські трави – за смаком
Процес приготування:
Як засолити горбушу шматочками сухим способом? Горбушу спершу слід розморозити. Сіль, цукор і необхідні спеції з’єднуємо в загальній тарілці.
Розморожену рибу промиваємо під водою, потім очищаємо кісток і нарізаємо на невеликі шматочки.
Шматочки риби кладемо у велику глибоку посуд, засипаємо сухими інгредієнтами і обережно перемішуємо.
Накриваємо пряний продукт кришкою або плівкою. Зверху ставимо важку банку або щось подібне. Залишаємо конструкцію в холодильнику на добу.
Коли горбуша засолится, її можна викласти на тарілку і подавати до столу. Промивати від спецій необов’язково. Готово!
Засолювання риби Страви з риби Суха засолювання горбуші Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах