Для того, щоб засолити апетитну горбушу в маслі, не знадобиться особливих навичок, завдяки простому домашньому рецепту. Готова закуска прикрасить ваш святковий стіл і порадує близьких ніжним смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Філе горбуші – 500 гр.
  • Сіль – 100 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

Як засолити горбушу в олії в домашніх умовах? Філе горбуші заздалегідь розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками.

В глибокій мисці розвести сіль в остиглої кип’яченій воді.

Занурюємо в неї шматочки горбуші на 15 хвилин, після чого акуратно відкидаємо на друшляк.

Викладаємо рибу на серветку і чекаємо, поки вбереться зайва волога.

Тепер складаємо шматочки в будь-яку зручну ємність і поливаємо їх рослинною олією. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.

Готові шматочки червоної риби в олії, викладаємо на порційну тарілку і подаємо до столу!

горбуша Солона Страви з риби Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах