Існує безліч варіантів, як засолити ікру будинку. Сухим способом виходить просто приголомшливо! Смачна, соковита, апетитна, так і хочеться скоріше приготувати з неї яке-небудь блюдо!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Ікра горбуші – 250 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як засолити ікру горбуші сухим способом? Ікру дістаємо з горбуші, чистимо від плівки і промиваємо під проточною водою в друшляку.

Потім викладаємо на паперові рушники і даємо їй обсохнути.

Перекладаємо ікру в мисочку і засипаємо цукровий пісок і сіль. Розмішуємо.

Зверху кладемо ще одну тарілку і ставимо склянку з водою. Відправляємо ікру під пресом в холодильник на 5 – 6 годин.

Дістаємо готову ікру і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Солона ікра Як засолити ікру горбуші з замороженої риби Як солити червону ікру