Смачне, апетитне сало з часником можна приготувати сухим способом. Робити це дуже просто, а результат вас приємно порадує. Справжній слов’янський делікатес! Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 800 гр.
- Сіль – 160 гр.
- Часник – 1 – 2 головки
- Перець чорний мелений – 2 ч. л.
- Лавровий лист – 6 шт.
Процес приготування:
Як засолити сало з часником в пакеті сухим способом? Сало чистимо, відскрібаємо бруд і нарізаємо на шматочки.
Часник чистимо і кришимо ножем.
Робимо в салі кілька надрізів і добре натираємо його часником.
Також натираємо його сіллю і перцем.
Відправляємо в пакет, засипаємо решту сіль і чорний мелений перець, кладемо лавровий лист і залишаємо в холодильнику. Витримуємо від 5 до 7 днів.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало з прошарками м'яса