Урізноманітніть домашнє меню яскравим і поживним частуванням. Приготуйте яловичину шматком в духовці разом з чорносливом. Сухофрукт зробить страву більш соковитим і додасть йому оригінальний смак. Підходить для святкового столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 0,7 кг
- Соєвий соус – 80 мл
- Чорнослив – 20 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування яловичини шматком з чорносливом запеченої в духовці. Промиваємо шматок яловичини, обираем паперовим рушником і робимо в ньому глибокі надрізи.
Натираємо яловичину спеціями і соєвим соусом. Викладаємо на деко з фольгою і в кожний надріз розміщуємо по чорносливу і шматочку подрібнених зубчики часнику.
Загортаємо блюдо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо не менше двох годин.
За 10-20 хвилин до готовності можна розірвати фольгу. Це дозволить м’яса придбати рум’яну хрустку скоринку.
Апетитна і соковита телятина готова. Нарізайте продукт і подавайте до столу зі свіжими овочами. Приємного апетиту!
Новости