Урізноманітніть домашнє меню яскравим і поживним частуванням. Приготуйте яловичину шматком в духовці разом з чорносливом. Сухофрукт зробить страву більш соковитим і додасть йому оригінальний смак. Підходить для святкового столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 0,7 кг
  • Соєвий соус – 80 мл
  • Чорнослив – 20 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування яловичини шматком з чорносливом запеченої в духовці. Промиваємо шматок яловичини, обираем паперовим рушником і робимо в ньому глибокі надрізи.

Натираємо яловичину спеціями і соєвим соусом. Викладаємо на деко з фольгою і в кожний надріз розміщуємо по чорносливу і шматочку подрібнених зубчики часнику.

Загортаємо блюдо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо не менше двох годин.

За 10-20 хвилин до готовності можна розірвати фольгу. Це дозволить м’яса придбати рум’яну хрустку скоринку.

Апетитна і соковита телятина готова. Нарізайте продукт і подавайте до столу зі свіжими овочами. Приємного апетиту!

Новости