Соковита і поживна яловичина виходить при випіканні шматком. Доповнити м’ясо можна картоплею. У підсумку ви отримаєте апетитне гаряче блюдо з гарніром. Підходить для великого сімейного вечері.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Зелень – 1 пучок
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати яловичину шматком запечена з картоплею в духовці. Промиваємо шматок яловичини і робимо в ньому невеликі надрізи. У заглиблення розміщуємо шматочки часнику. Один зубчик залишаємо для картоплі.

В глибокій тарілці з’єднуємо рослинне масло, сіль, чорний мелений перець і подрібнену зелень. Розмішуємо і натираємо сумішшю шматок м’яса.

Чистимо картоплю і ріжемо його кружечками. За смаком солимо і перчимо продукт. Додаємо трохи зелені і подрібненого часнику.

В пакет для випікання відправляємо яловичину і картоплю. Зав’язуємо краю. Випікаємо блюдо дві години при температурі 180 градусів.

Блюдо готове до подачі. Яловичину ріжемо, кладемо її на порційні тарілки і доповнюємо картоплею. Приємного апетиту!

Новости