Вам надається базовий рецепт приготування заливного пирога з кабачків. На його основі, додавши м’ясо або овочі, ви можете приготувати цю смачну випічку на будь-який смак. Готується пиріг швидко і продукти для нього доступні. Подається кабачковий пиріг гарячим або холодним і особливо смакує зі сметаною.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Йогурт – 160 мл
- Яйце – 2 шт.
- Манна крупа – 100 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сода харчова – 1 щіпка
- Сир Пармезан – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати заливний пиріг з кабачків легко! У посуд для замішування тіста наливаємо йогурт і додаємо манку. Їх добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб манка набухла.
Кабачок добре миємо й знімаємо шкірку, якщо вона щільна. Потім кабачок подрібнюємо на крупній тертці, покласти в окрему миску насипаємо до нього половину чайної ложки солі і залишаємо на 5 хвилин, щоб кабачок дав сік.
В набряклу манку кладемо яйця, соду і сіль і віночком все добре збиваємо в однорідну масу.
Натерті кабачки перекладаємо в друшляк і добре віджимаємо весь сік. Потім їх перекладаємо в тісто.
добре вимішуємо Тісто.
Форму для випічки пирога змащуємо шматочком вершкового масла і перекладаємо в неї замішане тісто.
Шматочок твердого сиру подрібнюємо на крупній тертці і рівномірно розподіляємо його по поверхні пирога.
Духовку розігріваємо до 180°С і поміщаємо в неї форму з кабачковым пирогом на 30 хвилин. Випечений пиріг виймаємо з духовки і залишаємо на 20-30 хвилин для «відпочинку».
Потім пиріг перекладаємо на блюдо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо зі сметаною.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Пиріг з кабачків Пиріг з кабачків в духовці Пироги Тісто для заливного пирога Торт з кабачків