Коли встає питання: як швидко, смачно і корисно нагодувати сім’ю з доступних продуктів. На розум відразу приходить запіканка з кабачка, картоплі, фаршу і помідорів, в духовці овочі зберігають велику частину своїх корисних властивостей і само по собі блюдо виходить дуже ситним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Помідори свіжі – 4 – 5 шт.
- Картопля – 5 – 6 шт.
- Кефір – 200 мл
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Яйце – 3 шт.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чилі – за смаком
- Олія соняшникова – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати запіканку з кабачка, картоплі, фаршу і помідорів просто! Картоплю почистіть, помийте і наріжте тонкими часточками.
Кабачки, помийте, очистіть від шкірки, наріжте тонкими кружечками, посоліть і приправте їх за смаком.
Помідори помийте і тонко наріжте кружечками.
Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. У мисці змішайте кефір, яйця, часник, посоліть і приправте за смаком.
Форму для випічки змастіть маслом. Чергуючи інгредієнти заповніть форму часточками картоплі, кабачка, помідорів, між ними покладіть фарш. Залийте заготівлю яєчної заправкою.
Запікайте блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці 40-50 хвилин, до готовності картоплі. Подавайте запіканку з кабачків, картоплі, помідорів і фаршу гарячої.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки з фаршем в духовці Картопляна запіканка з м'ясом в духовці Картопляна запіканка з фаршем в духовці Картопляна запіканка з фаршем як в садочку в духовці ПП рецепти з кабачків