Коли встає питання: як швидко, смачно і корисно нагодувати сім’ю з доступних продуктів. На розум відразу приходить запіканка з кабачка, картоплі, фаршу і помідорів, в духовці овочі зберігають велику частину своїх корисних властивостей і само по собі блюдо виходить дуже ситним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 4 – 5 шт.
  • Картопля – 5 – 6 шт.
  • Кефір – 200 мл
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чилі – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати запіканку з кабачка, картоплі, фаршу і помідорів просто! Картоплю почистіть, помийте і наріжте тонкими часточками.

Кабачки, помийте, очистіть від шкірки, наріжте тонкими кружечками, посоліть і приправте їх за смаком.

Помідори помийте і тонко наріжте кружечками.

Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. У мисці змішайте кефір, яйця, часник, посоліть і приправте за смаком.

Форму для випічки змастіть маслом. Чергуючи інгредієнти заповніть форму часточками картоплі, кабачка, помідорів, між ними покладіть фарш. Залийте заготівлю яєчної заправкою.

Запікайте блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці 40-50 хвилин, до готовності картоплі. Подавайте запіканку з кабачків, картоплі, помідорів і фаршу гарячої.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки з фаршем в духовці Картопляна запіканка з м'ясом в духовці Картопляна запіканка з фаршем в духовці Картопляна запіканка з фаршем як в садочку в духовці ПП рецепти з кабачків