Вітамінну запіканку з кабачків і помідорів приготувати нескладно, це блюдо з розряду «нарізати, скласти і загасити». У цьому допоможе кухонні помічниця – мультиварка. Запіканка має ніжний, делікатний овочевий смак, не викликає важкості в животі, її можна їсти як на сніданок, так і на вечерю.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Яйце – 2 шт.
Процес приготування:
Готувати запіканку з кабачків і помідорів в мультиварці легко! Кабачки помити, можна почистити шкірку. Порізати кабачки невеликими шматочками.
Почистити цибулю з морквою, дрібно нарізати і додати до кабачків.
Помідор порізати кільцями, викласти далі шаром.
Яйця змішати зі сметаною, молоком, збити віночком. Посолити і залити цією сумішшю овочі в мультиварці.
Зверху натерти сир.
Встановити режим «Випічка» або «Запікання» і готувати 40 хв.
Вживати запіканку в теплому вигляді.
Приємного апетиту!
Дієтична ПП запіканка з кабачків Дієтичні страви з кабачків Запіканка з кабачків в мультиварці Запіканка з кабачків з сиром і сметаною Запіканка з кабачків з сиром і яйцем Страви з кабачків