Запіканка з макаронів з ковбасою і яйцями – це просте, смачне і дуже ситне блюдо, яке легко приготувати вдома. Справжня смакота для всієї родини!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Макарони – 300 гр.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Сир – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Сметана – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 10 гр.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати запіканку з макаронів з ковбасою і яйцями в духовці? Варимо макарони в підсоленій киплячій воді 10-13 хв
Сосиски ріжемо невеликими кубиками.
Також ріжемо почищену цибулину.
Обсмажуємо її на рослинній олії до легкого рум’янцю і м’якого стану.
Додаємо сосиски і смажимо ще 5 хв.
Тепер змішуємо яйце, сметану, приправу з пряних трав і сіль.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
Змащуємо деко олією і посипаємо рівним шаром панірувальних сухарів.
Викладаємо половину макаронів, кладемо наверх суміш з лука і сосисок і знову кладемо макарони.
Тепер змащуємо все сметаною з яйцем і посипаємо сиром.
Запікаємо 30-35 хв. в розігрітій духовці при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Запіканка з макаронів Запіканка з макаронів з ковбасою і сиром Запіканка з макаронів з молоком, сиром і яйцями Запіканка з макаронів з сиром Запіканка з макаронів з сиром і яйцями Запіканка з макаронів з яйцями Макарони з м'ясом