Густий і ніжний заварний крем можна приготувати без використання яєць. Ласощі порадує своїм смаком, а також його зручно наносити на коржі. Спробуйте для вашого домашнього медівника!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати заварний крем без яєць для медовика легко! Вливаємо молоко в каструлю. Сюди ж додаємо одну столову ложку борошна. Ставимо вміст на плиту, нагріваємо і постійно розмішуємо.
В окремому посуді нагріваємо шматочок вершкового масла.
Коли масло розтане і отримана рідина закипить, починаємо додавати цукор.
Збиваємо масляну суміш на плиті і поступово вводимо другу ложку борошна.
Далі тонким струменем вливаємо молоко. Безперервно розмішуємо продукт. Варимо 2 хвилини і знімаємо з плити.
Готовий крем збиваємо на високій потужності для більш пишного складу.
Ніжному заварному крему даємо охолонути і використовуємо його в кондитерських цілях.
Вершковий крем для торта Заварний крем для медовика Заварний крем для медовика на молоці Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта