Насичений заварний крем для наполеона виходить ще більш яскравим смаком з додаванням згущеного молока. Молоко і масло в рецепті додадуть особливу ніжність і м’якість популярного десерту.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 1,5 ст.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко згущене – 250 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Ванілін – 2 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком, маслом і молоком? В молоко додаємо цукор, ванілін і борошно.
Збиваємо до однорідного складу.
Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Варимо масу на повільному вогні протягом 3-5 хвилин, безперервно помішуючи. Знімаємо з плити, коли продукт стане нагадувати густу сметану.
В гаряче молоко додаємо масло і згущене молоко, ретельно збиваємо на великій потужності. Приблизно, 2-4 хвилини. Після даємо крему охолонути.
Солодкий заварний крем для Наполеона готовий, можна застосовувати в кондитерських цілях.
Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта