Домашній заварний крем для наполеона можна приготувати з маслом, молоком і згущеним молоком. Солодке додаток готується швидко і легко. Ідеальне рішення для ваших десертів.


Інгредієнти: на .

  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати крем для Наполеона заварний з молоком, маслом і згущеним молоком? У каструлі змішуємо молоко, цукор і борошно.

Ретельно збиваємо масу віночком.

Ставимо каструлю з вмістом на плиту і варимо до густого стану.

Крем слід постійно розмішувати, щоб він не пригорав.

В отриманий густий крем виливаємо згущене молоко і розтоплене вершкове масло.

Збиваємо міксером до пишної однорідної маси.

Даємо заварному крему зі згущеним молоком охолонути, після можна використовувати у приготуванні наполеона. Готово!

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для Наполеона Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Наполеон Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти