Заварний крем на молоці без використання масла виходить більш легким смаком. Доповніть ласощами ваш домашній наполеон. Порадуйте близьких приємним повітряним десертом.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 4 шт.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст.
Процес приготування:
Як почати готувати заварний крем на молоці без масла для Наполеона? Яйця розбиваємо в глибокій посуді.
Додаємо до яєць цукор.
Гарненько збиваємо до однорідної суміші.
розмішуємо Молоко з борошном і ставимо на вогонь. Д
оводим до кипіння і після варимо на слабкому вогні 2 хвилини, постійно розмішуючи.
Повільно вливаємо до молока яєчну суміш і продовжуємо готувати до отримання однорідного і густого заварного крему. Стежимо, щоб продукт не пригорав.
Знімаємо з плити, охолодити ласощі і можна використовувати за призначенням. Готово!
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру