Заварний крем на молоці без використання масла виходить більш легким смаком. Доповніть ласощами ваш домашній наполеон. Порадуйте близьких приємним повітряним десертом.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.

Процес приготування:

Як почати готувати заварний крем на молоці без масла для Наполеона? Яйця розбиваємо в глибокій посуді.

Додаємо до яєць цукор.

Гарненько збиваємо до однорідної суміші.

розмішуємо Молоко з борошном і ставимо на вогонь. Д

оводим до кипіння і після варимо на слабкому вогні 2 хвилини, постійно розмішуючи.

Повільно вливаємо до молока яєчну суміш і продовжуємо готувати до отримання однорідного і густого заварного крему. Стежимо, щоб продукт не пригорав.

Знімаємо з плити, охолодити ласощі і можна використовувати за призначенням. Готово!

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру