Заварний крем можна приготувати по-різному, вибрати класичний рецепт або трохи поекспериментувати. Додавши в крем згущене молоко, отримаємо просто приголомшливий результат. Смачний, ніжний, в міру солодкий і густий заварний крем стане чудовою начинкою для домашньої випічки!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Масло вершкове – 300 гр.
- Цукор-пісок – 75 гр.
- Молоко згущене – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Ванільний цукор – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком, вершкове масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника і розм’якшити при кімнатній температурі.
Молоко переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння.
Після цього додаємо в нього яйця, цукровий пісок і ванільний цукор, зменшуємо вогонь і варимо 10-15 хв. при цьому Не забуваючи помішувати.
Даємо масі охолонути і додаємо м’яке вершкове масло. Добре збиваємо суміш міксером.
Тепер додаємо згущене молоко і знову добре збиваємо.
Приємного апетиту!
Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта