Заварний крем з вершками виходить дуже ніжним і повітряним. Ласощі добре просочить коржі домашнього наполеона і зробить його смак особливим. Здивуйте своїх рідних незабутнім десертом!
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Вершки – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Ваніль – за смаком
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Почньому готувати заварний крем з вершками для Наполеона. Молоко змішуємо з ваніллю і ставимо на вогонь. Доводимо суміш до кипіння.
В окремому посуді збиваємо яйце з цукром, в кінці насипаємо крохмаль.
В яєчну суміш проціджують молочну. Це необхідно для того, щоб прибрати частинки ванілі.
Ставимо вміст на плиту. Варимо 2 хвилини після кипіння.
Знімаємо загустілий крем з вогню, додаємо в нього вершкове масло, розмішуємо і залишаємо остуджуватися.
Окремо збиваємо вершки до густих піків. Приблизно 4-5 хвилин.
З’єднуємо крем зі збитими вершками і розмішуємо до однорідності.
Крем для наполеона з вершками готовий. Можна використовувати за призначенням або відправити на зберігання в холодильник.
Білковий заварний крем для торта Вершковий крем для торта Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта Наполеон