Сьогодні маскарпоне легко можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Цей факт значно розширює можливості домашніх кулінарних експериментів. З маскарпоне креми виходять більш ніжними і вишуканими.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки – 400 мл
  • Сир Маскарпоне – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 175 гр.
  • Ванільна есенція – 1 – 1.5 ч. л.

Процес приготування:

Перед приготуванням крем чиза для вирівнювання торта з маскарпоне вершки охолодіть, можна навіть на кілька хвилин покласти їх морозилку.

В миску влийте вершки і викладіть маскарпоне.

Додайте в миску цукрову пудру і ванільний екстракт.

Збивайте інгредієнти з допомогою міксера протягом 3-5 хвилин.

Як тільки ви помітите, що маса збільшилася в обсязі і стала добре тримати форму, вимикайте міксер.

На цьому етапі при бажанні можна додати в крем барвник і потім приступати до вирівнювання країв торта.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта