Зелені помідори стануть смачною закускою для багатьох домашніх страв. Помідори виходять дуже пряними, соковитими і смачними. Порадуйте своїх домочадців чудовим блюдом.
Інгредієнти: на 6 арк.
- Помідори зелені – 3 кг
- Часник – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Вода – 3 л
- Цукор-пісок – 9 ст. л.
- Сіль – 3 ст. л.
- Лавровий лист – 3 шт.
- Оцет столовий 9% – 1 склянка
- Масло рослинне – 1 ст.
Процес приготування:
Як приготувати зелені помідори консервація, помідори промиваємо. Великі помідори ріжемо на половинки, а невеликими залишаємо цілими.
Часник очищаємо і ділимо на часточки
У воду додаємо цукор, сіль і оцет. Доводимо все до кипіння.
Розкладаємо помідори в стерилізовані банки і заливаємо маринадом і накриваємо кришками.
Ставимо банки у велику каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту і стерилізуємо 20 хв. закатуємо і залишаємо остигати.
Приємного апетиту!
Мариновані помідори з часником і зеленню Мариновані помідори часточками Помідори з маслом на зиму Помідори з цукром на зиму Помідори з часником на зиму Помідори на зиму Помідори часточками на зиму Солодкі мариновані помідори з оцтом