Зелені помідори стануть смачною закускою для багатьох домашніх страв. Помідори виходять дуже пряними, соковитими і смачними. Порадуйте своїх домочадців чудовим блюдом.


Інгредієнти: на 6 арк.

  • Помідори зелені – 3 кг
  • Часник – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Вода – 3 л
  • Цукор-пісок – 9 ст. л.
  • Сіль – 3 ст. л.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Оцет столовий 9% – 1 склянка
  • Масло рослинне – 1 ст.

Процес приготування:

Як приготувати зелені помідори консервація, помідори промиваємо. Великі помідори ріжемо на половинки, а невеликими залишаємо цілими.

Часник очищаємо і ділимо на часточки

У воду додаємо цукор, сіль і оцет. Доводимо все до кипіння.

Розкладаємо помідори в стерилізовані банки і заливаємо маринадом і накриваємо кришками.

Ставимо банки у велику каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту і стерилізуємо 20 хв. закатуємо і залишаємо остигати.

Приємного апетиту!

Мариновані помідори з часником і зеленню Мариновані помідори часточками Помідори з маслом на зиму Помідори з цукром на зиму Помідори з часником на зиму Помідори на зиму Помідори часточками на зиму Солодкі мариновані помідори з оцтом