Помідори в яблучному соку готуються без оцту і цукру. Кислота, що міститься в соку дозволяє зберегти овочі і надає їм приємний кисло-солодкий смак.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори зелені – 400 – 500 гр.
  • Яблучний сік – 1 л
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати зелені помідори в яблучному соку. Помідори помийте під проточною водою і обсушіть їх. На кожному овоче зробіть кілька проколів тонкої зубочисткою.

Банки для закаток заздалегідь помийте і стерилізуйте будь-яким зручним способом.

У банки щільно укладіть помідори. Закип’ятіть воду і залийте нею банки з помідорами, залиште на 10-15 хвилин. Потім злийте воду і повторити це ще раз.

Прямо на помідори насипте сіль. У каструлі закип’ятити яблучний сік і залийте ним помідори. Загорніть кришки на банках, потім переверніть їх догори дном і залиште до повного охолодження при кімнатній температурі.

Приємного апетиту!

Консервовані помідори Мариновані зелені помідори на зиму Мариновані помідори в 3-х літрових банках Мариновані помідори в літрових банках Помідори без оцту і без стерилізації Помідори без стерилізації на зиму Помідори на зиму