Хочу запропонувати швидкий і простий варіант вечері, якщо ви обмежені в часі. Приготуйте жульєн на швидку руку. Страва готується на сковороді і не вимагає подальшого запікання в духовій шафі. Жульєн виходить досить насиченим і ароматним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Приправа Маггі Жульєн – 1 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати жульєн з куркою, грибами і молоком на сковороді? Підготуйте необхідні інгредієнти для жульєна.

Куряче м’ясо ретельно промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками, нарізати дрібним кубиком.

добре розігрійте Сковороду, покладіть вершкове масло і куряче м’ясо, обсмажте, періодично помішуючи.

Гриби промийте і просушіть, очистіть і наріжте невеликими скибочками. Ріпчасту цибулю очистіть і подрібніть гострим ножем.

Другу нагрійте сковороду і викладіть гриби і цибулю, обсмажте до золотистої скоринки. До курячого м’яса додайте обсмажені гриби з цибулею.

До смаженій цибулі додайте куряче м’ясо, обсмажені гриби,

Молоко налийте в невелику миску і підігрійте в мікрохвильовій печі, додайте приправу для жульєна, ретельно перемішайте до повного розчинення.

Отриманим соусом залийте м’ясо з грибами та цибулею. Накрийте кришкою і тушкуйте приблизно 20 хвилин.

Гарячий жульєн подавайте на стіл, за бажанням прикрасьте свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Жульєн Жульєн з грибами класичний Жульєн з грибами на сковорідці класичний Жульєн з куркою Жульєн з куркою і грибами Жульєн з куркою і грибами на сковорідці Жульєн класичний