найсмачнішими грінки з часником виходять з бородінського хліба, особливо який полежав кілька днів. Вони доповнять салат, підійдуть до супу і їх можна подати до пива. Готуються житні грінки швидко і просто.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 500 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати житні грінки з часником на сковороді? Житній хліб наріжте на скибочки і потім на невеликі кубики.

Добре розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ньому кубики до золотистого кольору з усіх сторін.

До кінця смаження хліб по своєму смаку посипте сіллю і сумішшю перців.

Кріп промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте. Очищені зубки часнику подрібніть на крупну тертку.

Підсмажені грінки перекладіть зі сковорідки в глибоку тарілку і додайте подрібнені часник і кріп.

Потім ложкою все акуратно перемішайте і можете часникові грінки подати до столу.

Приємного апетиту!

Грінки до пива Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з хліба Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником