найсмачнішими грінки з часником виходять з бородінського хліба, особливо який полежав кілька днів. Вони доповнять салат, підійдуть до супу і їх можна подати до пива. Готуються житні грінки швидко і просто.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житній хліб – 500 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати житні грінки з часником на сковороді? Житній хліб наріжте на скибочки і потім на невеликі кубики.
Добре розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ньому кубики до золотистого кольору з усіх сторін.
До кінця смаження хліб по своєму смаку посипте сіллю і сумішшю перців.
Кріп промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте. Очищені зубки часнику подрібніть на крупну тертку.
Підсмажені грінки перекладіть зі сковорідки в глибоку тарілку і додайте подрібнені часник і кріп.
Потім ложкою все акуратно перемішайте і можете часникові грінки подати до столу.
Приємного апетиту!
Грінки до пива Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з хліба Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником