Пропонуємо скористатися цим простим рецептом для приготування смачного домашнього житнього хліба. Приготування хліба в хлібопічці Панасонік 2501 добре тим, що за своїм бажанням можна вибрати вид скоринки і різний розмір випічки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Житнє борошно обдирне – 390 гр.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Вода – 400 мл
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати житній хліб в хлібопічці Панасонік 2501? Всипте в чашу хлібопічки сухі дріжджі.
Так як житнє борошно «промокає» легше, ніж пшеничне, то її всипте раніше, ніж пшеничне.
Потім додайте сіль і цукор.
Далі влийте воду і рослинну олію.
Закрийте кришку хлібопічки і встановіть програму «7. Житній хліб». Час приготування хліба 3,5 години.
Гарячий дістаньте хліб з хлібопічки і остудіть, накривши рушником. Ви прийдете в захват навіть від простого бутерброда зі свіжоспеченим хлібом і маслом.
Приємного апетиту!
Житній хліб без солоду в хлібопічці Житній хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік